Vragen? Bel 0113-268593

Fulfilment

Heeft u weleens van de term fulfilment gehoord? Niet iedereen is bekend met de betekenis van het woord fulfilment. Toch wordt het tegenwoordig steeds vaker gebruikt. De betekenis is samen te vatten in één korte zin. Het verwerkingsproces van orders, daar gaat het om als we het over fulfilment hebben. Er zijn echtere meerdere vormen van, de bekendste zijn documentfulfilment, productfulfilment en bulk fulfilment. Als het gaat om documentfulfilment dan moet u denken aan print activiteiten, direct mail en sealen. Productfulfilment heeft te maken met pick & pack op bestelniveau. Gaat het om de grote aantallen, dan komt bulk fulfilment om de hoek kijken. Deze vorm is helemaal gericht op pallets, goederen van grote volumes en omverpakkingen.

Verschillende schrijfwijzen

Het woord fulfilment wordt op verschillende manieren geschreven. U heeft net al kennis kunnen maken met deze schrijfwijze: fulfilment. Een andere schrijfwijze die vaak wordt gebruikt is fullfilment. Toch is fulfilment de officiële schrijfwijze, deze kan dan ook het beste aangehouden worden.

Fulfilmentbedrijf

Elk bedrijf dat aan de slag gaat met fulfilment zal moeten bedenken welke vorm het beste bij het bedrijf past. Een bedrijf kan zich namelijk het beste op één bepaalde vorm richten. Of het bedrijf kiest voor bulkopslag, één-op-één bestellingen of voor de grote aantallen. Het kiezen van de beste vorm is geen gemakkelijk proces. Het is belangrijk om allereerst een vergelijking te maken om na te gaan welke vorm het beste bij het bedrijf past. Qua kosten heeft u uiteraard te maken met handelingskosten, maar dit is slechts een deel. De grootste kosten komen voort uit verzend- en materiaalkosten. Ook onvoorziene kosten worden vaak vergeten in een berekening. Onder onvoorziene kosten kunt u het herstellen van fouten of spoedorders rekenen bijvoorbeeld. De kosten voor deze onvoorziene zaken kunnen snel oplopen tot een hoog bedrag.

E-fulfilment

Naast de term fulfilment is er een nieuwe term ontstaan, e- fulfilment. Wat betekent e- fulfilment precies? Wellicht raadt u het al, het heeft te maken met online bestellingen. Webshops zijn de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond geschoten. E- fulfilment staat voor het verwerken van binnengekomen bestellingen via een webshop. Onder verwerking valt niet alleen de verzending van de producten, maar ook opslag, verzamelen, verpakken van de producten en de verzending naar de klant. Ook het verwerken van retour gestuurde producten, frankeren van bestellingen die verzonden moeten gaan worden en een elektronische terugkoppeling richting de webshop vallen onder e- fulfilment. Er zijn uiteraard ook bepaalde zaken die niet onder e- fulfilment vallen, u kunt hierbij denken aan het inkopen van producten, het lanceren van aanbiedingen, promotie van uw webshop, website ontwikkeling en klantenservice.

Maatwerk

Als het hebben over fulfilment en e- fulfilment dan is er maatwerk nodig. Goede rapportages vanuit het management zijn dan ook erg belangrijk. Een professional op het gebied van fulfilment kan de bedrijfsprocessen onder de loep nemen en een advies uitbrengen over de beste aanpak als het gaat om fulfilment. Wij wensen u veel succes met de implementatie van fulfilment of e- fulfilment binnen uw bedrijf.

Voordelen

  • Eenvoudig en snel
  • Vlijmscherpe tarieven
  • Gratis afgehaald
  • Compleet ontzorgd
  • Zeer snelle levering

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Palletvervoer

Wij bezorgen dagelijks vele pallets. Dankzij onze centrale ligging kunt u eenvoudig pallets bij ons afhalen of afleveren. Geheel kosteloos. Met onze enthousiaste chauffeurs is er nooit een pallet teveel. In Nederland, België en Duitsland (Ruhrgebied) bezorgen wij zelfs al de volgende dag. Een betrouwbare partner met scherpe prijzen voor uw palletvervoer; dat zijn wij.

Opslag

Onze loods is 900 m2 en daarmee groot genoeg voor al uw opslag. Maar ook als u één pallet moet opslaan en zelf de ruimte niet heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze loods is goed beveiligd, uw spullen zijn dus veilig. Dankzij de ideale klimaatregeling blijft uw opslag in perfecte staat.

Vragen over onze dienstverlening,
bel 0113-268593

Adres

U wilt pallets versturen? Met onze ervaring, enthousiasme en expertise zijn wij uw ideale partner. Om over onze scherpe prijzen nog maar te zwijgen. Neem gerust contact op voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken.

Combilogic
Oostpolderweg 15A
4413 NN Krabbendijke

Telefoonnummer: 0113-268593
E-mail: info@combilogic.nl

Contact

Fout: Contact formulier niet gevonden.