Vragen? Bel 0113-268593

Goedkope opslagruimte nodig?

Onze loods is groot genoeg voor uw volledige (webshop) voorraad of andere opslag. De loods kan zelfs fungeren als uw persoonlijke webshop magazijn. Maar ook als u één pallet moet opslaan en zelf de ruimte niet heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze loods is goed beveiligd, uw spullen zijn dus veilig!

→ Centraal gelegen
→ Al vanaf € 0,50 per dag!
→ Eerste maand gratis

→ Beveiligd
→ Alle soorten opslag mogelijk.

Voordelen

 • Eenvoudig en snel
 • Vlijmscherpe tarieven
 • Gratis afgehaald
 • Compleet ontzorgd
 • Zeer snelle levering

Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen:

  Aanvraag

  Palletvervoer

  Wij bezorgen dagelijks vele pallets. Dankzij onze centrale ligging kunt u eenvoudig pallets bij ons afhalen of afleveren. Geheel kosteloos. Met onze enthousiaste chauffeurs is er nooit een pallet teveel. In Nederland, België en Duitsland (Ruhrgebied) bezorgen wij zelfs al de volgende dag. Een betrouwbare partner met scherpe prijzen voor uw palletvervoer; dat zijn wij.

  Opslag

  Onze loods is 900 m2 en daarmee groot genoeg voor al uw opslag. Maar ook als u één pallet moet opslaan en zelf de ruimte niet heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze loods is goed beveiligd, uw spullen zijn dus veilig. Dankzij de ideale klimaatregeling blijft uw opslag in perfecte staat.

  Vragen over onze dienstverlening,
  bel 0113-268593

  Adres

  U wilt pallets versturen? Met onze ervaring, enthousiasme en expertise zijn wij uw ideale partner. Om over onze scherpe prijzen nog maar te zwijgen. Neem gerust contact op voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken.

  Combilogic
  Oostpolderweg 15A
  4413 NN Krabbendijke

  Telefoonnummer: 0113-268593
  E-mail: info@combilogic.nl

  Contact

   Aanvraag