Vragen? Bel 0113-268593

Maak GRATIS kennis met Combilogic!

Combilogic is niet alleen snel, betrouwbaar en goedkoop, maar ook een goede koop. Omdat wij u dit graag willen aantonen, hebben wij twee acties bedacht waarmee u kosteloos met ons kennismaakt. Verstuur gratis een pallet binnen Nederland of maak een maand lang gratis gebruik van onze opslag inclusief 25 keer pick & pack. Wij versturen met fikse korting bij PostNL waardoor u direct geniet van lagere verzendkosten.

Benieuwd naar onze dienstverlening en wilt u graag gratis met ons kennismaken zonder addertjes onder het gras of bijkomende actievoorwaarden?

Vul vrijblijvend het formulier in of bel direct naar 0113-268593.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Palletvervoer

Wij bezorgen dagelijks vele pallets. Dankzij onze centrale ligging kunt u eenvoudig pallets bij ons afhalen of afleveren. Geheel kosteloos. Met onze enthousiaste chauffeurs is er nooit een pallet teveel. In Nederland, België en Duitsland (Ruhrgebied) bezorgen wij zelfs al de volgende dag. Een betrouwbare partner met scherpe prijzen voor uw palletvervoer; dat zijn wij.

Opslag

Onze loods is 900 m2 en daarmee groot genoeg voor al uw opslag. Maar ook als u één pallet moet opslaan en zelf de ruimte niet heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze loods is goed beveiligd, uw spullen zijn dus veilig. Dankzij de ideale klimaatregeling blijft uw opslag in perfecte staat.

Vragen over onze dienstverlening,
bel 0113-268593

Adres

U wilt pallets versturen? Met onze ervaring, enthousiasme en expertise zijn wij uw ideale partner. Om over onze scherpe prijzen nog maar te zwijgen. Neem gerust contact op voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken.

Combilogic
Oostpolderweg 15A
4413 NN Krabbendijke

Telefoonnummer: 0113-268593
E-mail: info@combilogic.nl

Contact

Fout: Contact formulier niet gevonden.